Vàrem néixer a Valls, al nucli antic, en una casa que fa cantó entre el carrer del Call i el carrer dels Jueus, això va fer que el campanar del nostre poble, tan alt i punxegut, ens fes ombra des dels primers passos. A més, Valls és la ciutat bressol dels castells, la plaça del Blat, també molt a prop, és la capital del Món casteller.

Estem segurs que això marca qualsevol, i no en som una excepció; Des de sempre hem mirat amunt, cap al campanar, cap a l'enxaneta, cap a la muntanya
...dijous, 17 de març del 2011

Església nova d'Ollers per l'Adam Picon.

L'Adam avui envia fotografies de les dues esglésies d'Ollers, pedania de Barberà de la Conca.
La primera església puntualitza que, desgraciadament, no conserva el campanar però creu -i jo també- que s'ha d'incloure al blog, tampoc és culpa de l'església, pobre. Ho farem a la propera entrada.
Acabada la Guerra Civil, cap a inicis de la dècada dels 40 (del segle XX), es va habilitar com a església una antiga casa particular. És un edifici senzill, amb la façana de pedra i un petit campanar de torre. Ha estat restaurada recentment.
Em sembla molt interessant aquesta aportació i fet curiós, d'una església en runes i una casa particular habilitada per a tal ús. Moltes gràcxies, Adam, per les teves interessants col·laboracions, amb informació i fotos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada