Vàrem néixer a Valls, al nucli antic, en una casa que fa cantó entre el carrer del Call i el carrer dels Jueus, això va fer que el campanar del nostre poble, tan alt i punxegut, ens fes ombra des dels primers passos. A més, Valls és la ciutat bressol dels castells, la plaça del Blat, també molt a prop, és la capital del Món casteller.

Estem segurs que això marca qualsevol, i no en som una excepció; Des de sempre hem mirat amunt, cap al campanar, cap a l'enxaneta, cap a la muntanya
...



dimarts, 13 de juliol del 2010

Valls amb senyera.

Sí, ja sé que ja hi era, el de Valls, però amb una enorme senyera, el campanar més alt de Catalunya mereix tornar a sortir, sobretot aquests dies.
A més, volia aprofitar per a esmentar que l'historiador Àngel Gasol ha organitzat unes rutes guiades amb ascensió als campanars de Valls. Em sembla obligat esmentar-ho aquí i felicitar l'Àngel i l'Ajuntament per la iniciativa.

1 comentari:

  1. hola Màrius. Primer de res, donar-te les gràcies pel teu comentari. Però no entenc massa bé això del comentari dels campanars de què em parles. Quina errada dius? No recorde haver parlat amb ningú d'eixe tema. De tota manera, com que sóc molt despistat, igual és que se m'ha oblidat. Salutacions.

    ResponElimina