Vàrem néixer a Valls, al nucli antic, en una casa que fa cantó entre el carrer del Call i el carrer dels Jueus, això va fer que el campanar del nostre poble, tan alt i punxegut, ens fes ombra des dels primers passos. A més, Valls és la ciutat bressol dels castells, la plaça del Blat, també molt a prop, és la capital del Món casteller.

Estem segurs que això marca qualsevol, i no en som una excepció; Des de sempre hem mirat amunt, cap al campanar, cap a l'enxaneta, cap a la muntanya
...diumenge, 4 de juliol del 2010

Reus i Botarell.


La prioral de Sant Pere, a Reus, té un campanaret més petit a la mateixa façana, és el de la foto de dalt. I des de la riera, a Maspujols, podem veure dos campanars alhora.

1 comentari:

  1. Un bloc de primera. Fa goig de seguir-vos. He esperat dir alguna cosa, però aquesta espadanya de Sant Pere de Reus, ha estat definitiva. Sense campanes, però... La foto de sota és de Maspujols. A la dreta el campanar de l'església parroquial i a l'esquerra tenim l'ermita de Sant Antoni amb una espadanya de dues finestres. Fa temps us vaig afegir al Tradiblog a http://tradi.blogspot.com. Sort i endavant.

    ResponElimina