Vàrem néixer a Valls, al nucli antic, en una casa que fa cantó entre el carrer del Call i el carrer dels Jueus, això va fer que el campanar del nostre poble, tan alt i punxegut, ens fes ombra des dels primers passos. A més, Valls és la ciutat bressol dels castells, la plaça del Blat, també molt a prop, és la capital del Món casteller.

Estem segurs que això marca qualsevol, i no en som una excepció; Des de sempre hem mirat amunt, cap al campanar, cap a l'enxaneta, cap a la muntanya
...



dimarts, 14 de desembre del 2010

M. Rosa Ferré, una nova col·laboradora des de la Cerdanya.

Tenim una col·laboradora nova, i entra amb força, amb una foto que m'ha semblat preciosa, és de Prullans, a la Cerdanya.
De fet, aquesta aportació li he d'agrair a la mateixa M. Rosa i també a l'amic Té la mà Maria, ja que la foto me l'ha enviada Té.
Moltes gràcies a tots dos, i benvinguda al teu bloc.

1 comentari:

  1. Amics us felicito per aquest fantàstic blog de "Campanars" on avui 30 de maig de 2013 he descobert i amb aquesta foto meva del 2010.
    Si voleu veure totes les fotos dels camptanars que he captat arreu (hi tinc 1577 fotos desglèsies)les podeu veure aqui. Per part meva encantada de col.laborar. http://www.flickr.com/photos/mrosa-ferre/sets/72157625594958975/
    Salutacions,.

    ResponElimina