Vàrem néixer a Valls, al nucli antic, en una casa que fa cantó entre el carrer del Call i el carrer dels Jueus, això va fer que el campanar del nostre poble, tan alt i punxegut, ens fes ombra des dels primers passos. A més, Valls és la ciutat bressol dels castells, la plaça del Blat, també molt a prop, és la capital del Món casteller.

Estem segurs que això marca qualsevol, i no en som una excepció; Des de sempre hem mirat amunt, cap al campanar, cap a l'enxaneta, cap a la muntanya
...



dijous, 11 de novembre del 2010

Lanzarote amb l'Adam Picon.


El company Adam Picon, aquest cop ens regala imatges de Lanzarote, a més de recomanar la visita. Jo ho suscric, i, de fet, el campanar de la catedral de Teguise ja hi era al bloc del nostre viatge. Però ell afegeix un altre campanar, el convent de Sant Francisco, a més de tota aquesta informació que retallo i enganxo del seu correu:
El campanar correspon a l'església de Nuestra Señora de Guadalupe a Teguise. Teguise va ser la capital de la illa fins que al 1847 va ser traslladada a Arrecife. L'església es troba ubicada a la Plaza de San Miguel i és de la primera meitat del segle XVI i té algunes reformes posteriors). La torre consta de cins cosos de pedra vermella i negra. A part de la seva estructura, l'església ha patit diversos incendis, el més important al 1909.
Com cada cop, estic molt agraït per una col·laboració tan competent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada