Vàrem néixer a Valls, al nucli antic, en una casa que fa cantó entre el carrer del Call i el carrer dels Jueus, això va fer que el campanar del nostre poble, tan alt i punxegut, ens fes ombra des dels primers passos. A més, Valls és la ciutat bressol dels castells, la plaça del Blat, també molt a prop, és la capital del Món casteller.

Estem segurs que això marca qualsevol, i no en som una excepció; Des de sempre hem mirat amunt, cap al campanar, cap a l'enxaneta, cap a la muntanya
...



divendres, 12 de novembre del 2010

La Pobla de Mafumet.


De vegades passa que faig una foto a un campanar, passant per una vil·la, després passo per una altra, una més, i unes quantes més.
Al final, a la targeta de la càmera hi ha unes quantes fotos de campanars, creus de terme, plantes, animals, paisatges i trucadors, i algun d'ells no recordo a quin poble era.
Bé, això em passava abans, ara he agafat una pràctica que es reflecteix en aquest parell de fotos. Faig la foto del campanar i, immediatament, una on es reflecteixi el nom del poble. Bé, això quan és possible, de vegades no puc.
No es pot negar que veient la foto de dalt que recordaré sempre el nom del poble on és aquest campanar.
Ara no faré cap acudit fàcil amb el "cognom" del poble i la seva principal activitat econòmica. El que toca és dir que el campanar és prou maco i reeixit, i destaca més en un dia de vent, que augmenta la visibilitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada