Vàrem néixer a Valls, al nucli antic, en una casa que fa cantó entre el carrer del Call i el carrer dels Jueus, això va fer que el campanar del nostre poble, tan alt i punxegut, ens fes ombra des dels primers passos. A més, Valls és la ciutat bressol dels castells, la plaça del Blat, també molt a prop, és la capital del Món casteller.

Estem segurs que això marca qualsevol, i no en som una excepció; Des de sempre hem mirat amunt, cap al campanar, cap a l'enxaneta, cap a la muntanya
...dijous, 28 de gener del 2010

Més Baix Camp, amb una foto de l'amic Té.
El campanar de l'església de Vilaplana potser és el darrer campanar principal d'un poble del Baix Camp que quedava per penjar a aquest bloc.
Posteriorment, el desembre de 2010, l'amic Té me n'envia una foto que em sembla força interessant, així és que l'afegeixo, és la de dalt de tot.
Per a no deixar-lo solet, l'acompanyarem d'aquesta estructura del sanatori Pere Mata, de Reus, que ignoro si és o no un campanar, però ho sembla molt i, en qualsevol cas, compleix perfectament les funcions estètiques d'un de debò, fins i tot millor que altre que sí que ho són.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada