Vàrem néixer a Valls, al nucli antic, en una casa que fa cantó entre el carrer del Call i el carrer dels Jueus, això va fer que el campanar del nostre poble, tan alt i punxegut, ens fes ombra des dels primers passos. A més, Valls és la ciutat bressol dels castells, la plaça del Blat, també molt a prop, és la capital del Món casteller.

Estem segurs que això marca qualsevol, i no en som una excepció; Des de sempre hem mirat amunt, cap al campanar, cap a l'enxaneta, cap a la muntanya
...dissabte, 5 de setembre de 2009

Vallfogona de Riucorb.


Vallfogona de Riucorb, el poble del rector, gaudeix d'un nucli històric medieval molt ben conservat, i els veïns i propietaris de les cases, la majoria molt probablement descendents del poble emigrats a ciutats, demostren el seu bon gust restaurant-les amb un respecte total a l'estètica i la forma de construir que s'escau. Naturalment, també compta amb el seu campanaret, molt ben conservat. Tot plegat, fa que la visita a aquesta bonica vil·la de la Segarra tarragonina, administrativament a la Conca de Barberà, sigui una delícia per als sentits.

1 comentari:

  1. Diga'm el teu mail per poder enviar-te la foto del campanar del monestir de Sant Estevo de Ribas del Sil

    ResponElimina