Vàrem néixer a Valls, al nucli antic, en una casa que fa cantó entre el carrer del Call i el carrer dels Jueus, això va fer que el campanar del nostre poble, tan alt i punxegut, ens fes ombra des dels primers passos. A més, Valls és la ciutat bressol dels castells, la plaça del Blat, també molt a prop, és la capital del Món casteller.

Estem segurs que això marca qualsevol, i no en som una excepció; Des de sempre hem mirat amunt, cap al campanar, cap a l'enxaneta, cap a la muntanya
...



dilluns, 7 de setembre del 2009

Altafulla.

El nucli antic d'Altafulla és fantàstic, amb el seu castell, l'era, de les més conservades que he vist mai. i un munt de cases restaurades amb molt bon gust. És curiós d'observar com la majoria de les cases es van fer entre 1750 i 1800, és a dir, també hi va haver, en aquella època, un boom immobiliari. Hi hauria crisi financera, després?
Bromes a banda, s'ha de destacar també el barri marítim, el preciós carrer de les Botigues de mar, la desembocadura del Gaià -vergonyantment seca del tot- i el castell de Tamarit, a la platja.
Naturalment, també hi ha un campanar.
Visita obligada, sens dubte.

1 comentari:

  1. No he estat mai a Altafulla però serà qüestió de visitar-ho.
    T'he enviat varies fotos de campanars, a veure si et serveixen
    Salut

    ResponElimina