Vàrem néixer a Valls, al nucli antic, en una casa que fa cantó entre el carrer del Call i el carrer dels Jueus, això va fer que el campanar del nostre poble, tan alt i punxegut, ens fes ombra des dels primers passos. A més, Valls és la ciutat bressol dels castells, la plaça del Blat, també molt a prop, és la capital del Món casteller.

Estem segurs que això marca qualsevol, i no en som una excepció; Des de sempre hem mirat amunt, cap al campanar, cap a l'enxaneta, cap a la muntanya
...dijous, 6 de febrer de 2014

Cadaqués, per Josep Sendra.

El campanar de Cadaqués, com és natural, ja hi era en aquest bloc, però en jobo ens envia avui aquesta preciosa foto d'en Josep Sendra.
En aquella ocasió, era el 2010, dèiem que només teníem una diapositiva escanejada dels anys 80, i jugàvem amb els models de cotxes per a definir l'època de la presa de la fotografia.
Ara ho tenim més difícil, la foto no és pròpia, intentaren d'analitzar-ho.
Hi ha Audi A3, algunes furgonetes (VW i Kangoo), un Renault Clío i un Honda HRV, però el més destacat, és clar, és la BMW GS 650, que és a primeríssim pla.
Si no és que la casualitat i Murphy ens juga una mala passada i justament hi havia aparcats tots els vehicles més antiqüats del poble, malgrat que la foto es va fer ahir mateix, jo diria que és de mitjans o finals dels anys 90.
A veure què me'n dius, Josep.
Moltes gràcies a tots dos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada