Vàrem néixer a Valls, al nucli antic, en una casa que fa cantó entre el carrer del Call i el carrer dels Jueus, això va fer que el campanar del nostre poble, tan alt i punxegut, ens fes ombra des dels primers passos. A més, Valls és la ciutat bressol dels castells, la plaça del Blat, també molt a prop, és la capital del Món casteller.

Estem segurs que això marca qualsevol, i no en som una excepció; Des de sempre hem mirat amunt, cap al campanar, cap a l'enxaneta, cap a la muntanya
...dissabte, 26 de novembre del 2011

Llívia per Delfí Dalmau.

Avui gaudim d'una col·laboració de luxe. L'amic Delfí Dalmau ha vist l'entrada d'aquest bloc on comento que sols tinc una foto molt justeta de Llívia, i de seguida no dubta a enviar-me'n una de bona.
El Senyor Dalmau és l'autor del llibre sobre campanars que ja he comentat en aquest bloc, de l'editorial Farell, així és que cal considerar aquesta aportació com la d'un veritable expert.
Moltíssimes gràcies. I ja sabeu que aquest bloc és obert a les fotografies que hi volen penjar la gent que gaudeix amb aquesta part del nostre patrimoni cultural.
Totes, absolutament totes, són benvingudes i penjades immediatament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada