Vàrem néixer a Valls, al nucli antic, en una casa que fa cantó entre el carrer del Call i el carrer dels Jueus, això va fer que el campanar del nostre poble, tan alt i punxegut, ens fes ombra des dels primers passos. A més, Valls és la ciutat bressol dels castells, la plaça del Blat, també molt a prop, és la capital del Món casteller.

Estem segurs que això marca qualsevol, i no en som una excepció; Des de sempre hem mirat amunt, cap al campanar, cap a l'enxaneta, cap a la muntanya
...dilluns, 17 de gener de 2011

Biure de Gaià, per l'Adam Picon.


L'Adam envia avui fotos d'un dels racons més bells i desconeguts del País. L'Alt Gaià, que administrativament forma part de la Conca de Barberà, zona despoblada i de bellesa esquerpa. Visita altament recomanable que ens transporta en el temps, quan Catalunya era una terra austera, poc poblada, de gent treballadora i seriosa. No us perdeu aquest preciós racó del Món.
Església de Biure de Gaià, concretament Sant Joan de Biure. Aquesta església és d'estil barroc, de l'any 1777, i substitueix la primitiva església romànica del segle XII.
Moltes gràcies, com sempre, Adam.
Font: www.poblesdecatalunya.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada