Vàrem néixer a Valls, al nucli antic, en una casa que fa cantó entre el carrer del Call i el carrer dels Jueus, això va fer que el campanar del nostre poble, tan alt i punxegut, ens fes ombra des dels primers passos. A més, Valls és la ciutat bressol dels castells, la plaça del Blat, també molt a prop, és la capital del Món casteller.

Estem segurs que això marca qualsevol, i no en som una excepció; Des de sempre hem mirat amunt, cap al campanar, cap a l'enxaneta, cap a la muntanya
...dijous, 22 de juliol de 2010

Puigcerver.

De la mateixa manera que a Les Borges hi ha una gran devoció per l'ermita de la Riera, a Alforja s'estiment molt la seva ermita de Puigcerver.
Realment, és un racó preciós de la comarca, enmig d'un alzinar molt ben conservat i molt interessant des del punt de vista ecològic, hi ha aquest turó amb un punt de guaita d'incendis que té una vista privilegiada.
L'ermita no té res de l'altre món, però el lloc on és situada a que mereixi ben bé una visita. A més, és un lloc al qual s'hi pot anar fins i tot a ple estiu, ja que l'espès alzinar crea un microclima ideal.
El campanar, òbviament, més que discret.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada