Vàrem néixer a Valls, al nucli antic, en una casa que fa cantó entre el carrer del Call i el carrer dels Jueus, això va fer que el campanar del nostre poble, tan alt i punxegut, ens fes ombra des dels primers passos. A més, Valls és la ciutat bressol dels castells, la plaça del Blat, també molt a prop, és la capital del Món casteller.

Estem segurs que això marca qualsevol, i no en som una excepció; Des de sempre hem mirat amunt, cap al campanar, cap a l'enxaneta, cap a la muntanya
...dijous, 3 de setembre de 2009

Torelló, Hostalric i Banyuls de la Marenda.
La Mireia, de:


M'envia més aportacions fotogràfiques per a aquest bloc. Sort i gràcies a ella, perquè jo ara mateix vaig una mica de bòlit...aquí els teniu: Són els de Torelló (Osona) i Hostalric (La Selva) i el de Banyuls de la Marenda, bonica població catalana (Rosselló) que ara es troba sota les ordres del Sr. Sarkozy i la senyoreta Bruni i que l'anomenen Banyuls sür mer, que queda més pijo i més fi.
Per cert, jo dono per suposat que les fotografies són teves, Mireia, i els he introduït uns petits retocs, sobretot per a comprimir-les una mica. Si no ho vols, les penjo tal i com me les has passat. De tota manera, moltes gràcies!

1 comentari:

  1. Estàs de conya! fins i tot es veuen més clares i tot!!
    I si, tots els pobles i ciutats de França tenen un to bastant "pijillu", jejeje

    Un petonàs!

    ResponElimina