Vàrem néixer a Valls, al nucli antic, en una casa que fa cantó entre el carrer del Call i el carrer dels Jueus, això va fer que el campanar del nostre poble, tan alt i punxegut, ens fes ombra des dels primers passos. A més, Valls és la ciutat bressol dels castells, la plaça del Blat, també molt a prop, és la capital del Món casteller.

Estem segurs que això marca qualsevol, i no en som una excepció; Des de sempre hem mirat amunt, cap al campanar, cap a l'enxaneta, cap a la muntanya
...



dimarts, 22 de setembre del 2009

Gòsol








Als peus del Pedraforca, trobem pobles prou interessants amb el seu campanar, dom Déu mana.
L'un és el principal del poble, l'altre, el d'una petita ermita, camí del castell, i, el darrer, el que sembla més destrossat, és el de l'església del castell, que, malgrat el seu mal aspecte, és reforçat i compta amb una escala per la qual es pot pujar i veure el Pedraforca des d'un mirador privilegiat.

3 comentaris:

  1. Serà qüestió de pujar fins al mirador del castell! Encara que pujar al Pedraforca és quelcom que tinc pendent fa molts anys
    Boniques fotos

    ResponElimina
  2. El Pedraforca la muntanya màgica. Les fotos molt boniques tenen un aire especial les esglèsies dels poblets de muntanya.

    ResponElimina
  3. M'encanten les esglésies a prop de les muntanyes. Les hi donen un aire misteriós, i si són petites millor!
    Per cert, jo també tinc pendent pujar al Pedra: tot arribarà!!!

    ResponElimina