Vàrem néixer a Valls, al nucli antic, en una casa que fa cantó entre el carrer del Call i el carrer dels Jueus, això va fer que el campanar del nostre poble, tan alt i punxegut, ens fes ombra des dels primers passos. A més, Valls és la ciutat bressol dels castells, la plaça del Blat, també molt a prop, és la capital del Món casteller.

Estem segurs que això marca qualsevol, i no en som una excepció; Des de sempre hem mirat amunt, cap al campanar, cap a l'enxaneta, cap a la muntanya
...



dimarts, 26 d’abril del 2011

Lisboa, per Antoni Hernàndez Travé.











Aquest bloc ja no és només meu, des de fa molt de temps, té uns coautors que no tenen preu, i dic que no tenen preu amb doble sentit. Tant perquè són magnífics, de gran qualitat, com perquè no cobren res, de fet, com jo mateix, no?

Alguns d'aquests autors són viatgers i generosos, i, quan tornen de vacances, com ara de Setmana Santa, ens porten fotos d'on han estat.

Vet ací les imatges que ha portat l'Antoni de Lisboa, excel·lents, moltes gràcies, com sempre.

De dalt a baix són els campanars del monestir dels Jerònims, de la catedral, de Santa Clara, dels Jerònims altre cop, de Santa Luzia i de Sano Vicente de Foa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada