Vàrem néixer a Valls, al nucli antic, en una casa que fa cantó entre el carrer del Call i el carrer dels Jueus, això va fer que el campanar del nostre poble, tan alt i punxegut, ens fes ombra des dels primers passos. A més, Valls és la ciutat bressol dels castells, la plaça del Blat, també molt a prop, és la capital del Món casteller.

Estem segurs que això marca qualsevol, i no en som una excepció; Des de sempre hem mirat amunt, cap al campanar, cap a l'enxaneta, cap a la muntanya
...



dilluns, 4 d’octubre del 2010

Cadaqués

De moment posaré aquesta foto, es veu el campanar molt lluny, sí, però és que aquesta foto de Cadaqués és molt típica, i a té ja més de vint anys. es tracta, com es pot veure perfectament, d'un negatiu escanejat d'unes vacances de fa moooooolts anys. La vaig fer amb la Voigtländer, encara.
És curiós com es pot calcular més o menys la data de la foto -l'any, més no- observant els cotxes: Hi ha Renault 4l furgoneta, Renault 6, Volvo 740 i una furgoneta Vanette de Nissan, per exemple. Això ens parla de la meitat dels vuitanta. És clar que jo jugo amb avantatge en aquest cas, ja que la foto l'he feta jo mateix. Però en altres casos m'agrada fer aquest exercici en fotos d'altri, intentant d'endevinar l'any mitjançant dades com els cotxes, la forma de vestir de la gent o altres detalls a primera vista més insignificants però prou reveladors.
Bé, tornant al tema del bloc, quan tingui un primer pla del campanar ja l'afegiré.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada