Vàrem néixer a Valls, al nucli antic, en una casa que fa cantó entre el carrer del Call i el carrer dels Jueus, això va fer que el campanar del nostre poble, tan alt i punxegut, ens fes ombra des dels primers passos. A més, Valls és la ciutat bressol dels castells, la plaça del Blat, també molt a prop, és la capital del Món casteller.

Estem segurs que això marca qualsevol, i no en som una excepció; Des de sempre hem mirat amunt, cap al campanar, cap a l'enxaneta, cap a la muntanya
...



dimarts, 10 d’agost del 2010

Vallbona de les Monges.

En la primera parada de les vacances d'enguany, dormim a Vallbona de les Monges, normalment conegut com el tercer monestir del Cister. Aquí trobem un dels campanars més espectaculars, estètics i magnífics de tot el país.
Les Monges del monestir han anat bastint al llarg dels segles un edifici excel·lent, tot plegat digne d'una llarga i detallada visita.
A més, el guiatge expert de l'amic Carles Baz el va fer molt més interessant. Des d'ací un agraïment molt gran al Carles, un veritable pou de ciència que estima la seva feina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada