Vàrem néixer a Valls, al nucli antic, en una casa que fa cantó entre el carrer del Call i el carrer dels Jueus, això va fer que el campanar del nostre poble, tan alt i punxegut, ens fes ombra des dels primers passos. A més, Valls és la ciutat bressol dels castells, la plaça del Blat, també molt a prop, és la capital del Món casteller.

Estem segurs que això marca qualsevol, i no en som una excepció; Des de sempre hem mirat amunt, cap al campanar, cap a l'enxaneta, cap a la muntanya
...diumenge, 15 d’agost de 2010

Son del Pi.

Doncs ara farem feliç l'amic blocaire Jordi Cirach, de l'Imperdible de l'ànima; un d'aquells campanars romànics tan macos que trobem pel Pirineu. Campanar i comunidor, a Son del Pi, al Pallars Sobirà.
La visita permet, a més, conèixer el que ara se'n diu Centre de natura de l'Obra social de la Caixa de Catalunya.
Paga molt la pena el viatge, de debò.

1 comentari:

 1. Uoooo!

  Moltes gràcies, no m'ho esperaba, quin honor! Doncs sí, sóc un enamorat de la cultura en tots els sentits, i no puc deixar d'admirar aquestes fantàstiques obres arquitectòniques. La veritat és que el Pallars és fantàstic i és una meravella anar caminant i trobar-se amb construccions tant plenes d'història del nostre país.

  Moltes gràcies amic, et recomano el bloc a L'imperdible de L'Ànima com a gest d'agraïment.

  Bon estiu! :)!

  Jordi Cirach
  L'À | L'imperdible de L'Ànima
  http://www.imperdibleanima.blogspot.com

  ResponElimina