Vàrem néixer a Valls, al nucli antic, en una casa que fa cantó entre el carrer del Call i el carrer dels Jueus, això va fer que el campanar del nostre poble, tan alt i punxegut, ens fes ombra des dels primers passos. A més, Valls és la ciutat bressol dels castells, la plaça del Blat, també molt a prop, és la capital del Món casteller.

Estem segurs que això marca qualsevol, i no en som una excepció; Des de sempre hem mirat amunt, cap al campanar, cap a l'enxaneta, cap a la muntanya
...



divendres, 27 de novembre del 2009

Torredembarra i Reus.



El Jesús M. Tibau me n'envia un altre, el de Torredembarra, vil·la marinera com n'hi ha poques. No hem d'oblidar que hi ha els Munts i els millors aiguamolls del Camp.
Ja que hi sóc, poso una foto del que podria ser el campanar més minimalista i senzill del Món mundial, és al capdamunt de l'Hospital de Sant Joan de Reus.
Fixeu-vos que l'única cosa que no hi és absolutament imprescindible és la petita filigrana de metall que hi ha més amunt de l'arc principal que subjecta la campana. Tota la resta, és el mínim que hi pot haver per a subjectar i fer sonar una campana.
Un rècord Guinness?

1 comentari:

  1. Minimalista si que és aquest campanar. No havia vist mai un així!
    Salut

    ResponElimina